0
Je winkelwagen
is leeg

Brokken

bloedhonden

Zoek je brokken voor je hond? Gebruik dan onderstaande filters!

Merk
Smaak


Kenmerken

 

kennelkorting

Wil je grotere hoeveelheden hondenvoer inkopen (met flinke korting) of ben je benieuwd naar onze 20.000 artikelen voor andere soorten huisdieren?
Ja?
Vraag dan een Formidog-Pro
account aan!

klik hier groen

 

Pedigree brokken voor de hond kopen bij formidog.nl

Pedigree Dr. Ad Lam 10 kg € 23,15 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Pedigree Dr. Ad Lam 15 kg € 32,55 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Pedigree Dr. Ad Rund 15 kg € 32,55 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Pedigree Dr. Ad MaXi Rund 15 kg € 32,55 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Pedigree Dr. Ad Lam 3 kg € 7,85 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Pedigree Adult Mini Rund 1,4 kg € 4,55 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Resultaten 1 - 6 van 6
pedigree_332038998

 

Pedigree®

Complete Droogvoeding:
100% compleet en wetenschappelijk ontwikkelt om het gebit van je hond, zijn huid & vacht, spijsvertering en afweersysteem te ondersteunen. Op deze vier punten komen de meeste gezondheidsproblemen voor bij honden. Het bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, maar wel extra vezels voor een goede spijsvertering.

Complete Natvoeding:
100% compleet en verrijkt met essentiële voedingsstoffen om de gezondheid van je hond te ondersteunen. Natvoer biedt een aangename maaltijd voor je hond welke gemiddeld 4 keer minder calorieën bevat per gram dan droogvoer. Dit kan je helpen om het gewicht van je hond op een gezond niveau te houden.

Gebitsverzorging:
Jammer genoeg hebben 4 op de 5 honden ouder dan drie jaar last van gebitsproblemen, zoals een tandvleesaandoening. Dit wordt veroorzaakt door de opbouw van tandplak en tandsteen rondom de tandvleesrand, iets wat verminderd kan worden door een effectieve gebitsverzorging. Pedigree® DentaStix™ kan, door de combinatie van een speciale structuur en actieve ingrediënten, de vorming van tandsteen tot 80% verminderen.

Snacks:
Onze hondensnacks zijn een leuke manier om de band met je hond te verbeteren, om je hond te trainen en in het algemeen om hun emotionele welzijn te bevorderen. Pedigree® Snacks zijn een verantwoord tussendoortje en zijn er voor verschillende gebruiksmomenten.